Woning verhuren

Zo werken wij; 

Als eigenaar van een woning wilt u er zo min mogelijk omkijken naar hebben. Door onze werkwijze is het mogelijk om dit te realiseren. 

Wij kijken samen met u naar de juiste verhuurmogelijkheden en geven een indicatie van de juiste huurprijs.

 

Meubileren;

 Is uw woning nog niet gemeubileerd maar is dit wel een vereiste van de hurende partij?  Wij kunnen deze woning tegen lage kosten meubileren, uiteraard  in overleg met de eigenaar en de hurende partij.  

Beheer;

 Het laten beheren van uw woning door ons is ook een optie waar u voor kunt kiezen, wij zorgen voor het innen van de huurpenningen. Gaat er iets kapot of bent u toe aan een kleine renovatie? Wij zorgen voor de juiste monteurs!

 

Kortom wij nemen al uw zorgen uit handen.

 

 

 

Voorwaarden

Huurdersprofiel

Als kandidaat moet je beschikken over een inkomen. Dit inkomen kan zijn:

een actieve loopbaan bij een werkgever,

een eigen bedrijf hebben welke tenminste 3 jaar actief is,·      een pensioen,·      inkomen uit werk i.c.m. studiefinanciering of alleen studiefinanciering (i.c.m. extra waarborgsom)Een geldige verblijfstitel in Nederland;Een positief betalingsverleden blijkens een creditcheck;Je kunt communiceren in het Nederlands of Engels;Wanneer je transparant bent over vragen en antwoorden betreffende uw aanvraag;

 

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een waarborgsom aan de verhuurder verschuldigd. Voor elke woning wordt een waarborgsom gerekend de hoogte van de waarborgsom is afhankelijk van de huurprijs. Indien er aantoonbaar een vaste werkaanstelling kan worden overlegd. Heb je geen vaste werkaanstelling dan wordt de borg verhoogd tot 3 x de kale huurprijs.

 

Inkomensnorm

Het bruto maandelijks inkomen dient tenminste 3 x de kale maandhuur te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, loonbeslag, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht.Let op:Een gezamenlijk gevormd inkomen van een partner wordt slechts voor de helft meegerekend op het totaalbedrag.Indien je geen vast inkomen hebt maar wel een aanzienlijk eigen vermogen (vrij beschikbaar spaargeld), kan je in overleg in aanmerking komen voor een woning. Vraag dit bij ons na voordat je je aanmeldt.Bij onvoldoende inkomen zijn er twee mogelijkheden om aan deze norm te voldoen: een hogere borg en/of een “garantstelling”. Bij een garantstelling staat iemand garant voor de huurder; deze persoon voldoet wel aan de inkomensnorm (5x de huurprijs).

 

Bezichtigingen

De bezichtiging kan enkel verzorgd worden na het ontvangen van een volledige inschrijving via onze website. Deze inschrijving is gratis en voor onbepaalde tijd beschikbaar. Per mail word je tevens op de hoogte gehouden van nieuw aanbod.

 

Overgaan tot huren

Heb je na de bezichtiging interesse in de woning en wil je daadwerkelijk overgaan tot huren? Een woning bezichtigen is bij ons altijd vrijblijvend! Dus aarzel niet om een bezichtiging  aan te vragen! Controleer goed of je aan de gestelde voorwaarden voldoet (zie onderstaand wanneer u niet in aanmerking komt)

 

Niet in aanmerking:

Wanneer kom je niet in aanmerking voor een woning bij ons:

Uitsluitend een Bijstand- Daklozen- Wajong- of soortgelijke uitkering hebt.

Je te maken hebt met schuldhulpverlening (minnelijk of wettelijk WSNP).

Een negatieve creditcheck.

Er geen volledige inschrijving is.